Vertrouwd

Veilig


Vertrouwde Validatie

iValidatie biedt een veilig validatieproces voor het taxatierapport. Veel bedrijven bieden een soort van beveiliging via een gebruikersnaam en wachtwoord, maar omzeilen die beveiliging door het verstrekken van directe links naar digitale gegevens. Wij zorgen ervoor dat dit niet gebeurt. Het kan lastig zijn om rapporten te bekijken door eerst in te loggen, maar wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om te garanderen dat alleen geautoriseerde personen de rapporten kunnen zien.

In aanvulling op de beginselen van een gemachtigde login, zorgen wij er ook voor dat u een beveiligde verbinding met ons systeem heeft. Als u niet beschikt over een beveiligde verbinding is het mogelijk dat gegevens tussen u en een website worden opgevangen door derden. Onze beveiligde verbinding zorgt ervoor dat de link tussen u en ons systeem is versleuteld, waardoor het voor derden onmogelijk is uw gegevens te lezen.

Wij passen tevens vele andere bedrijfsbeveiligingnormen toe in onze organisatie voor nog betere bescherming. Wij denken dat te zijner tijd een verificatie van gegevensbescherming zal worden geëist als onderdeel van de mogelijkheid om als validatie-instituut te opereren, daarom hebben wij dit reeds verzorgd.

Aanvragen

Vertrouwd

  • Erkenning NHG
  • Erkenning brancheorganisaties VastgoedPRO, NVM en VBO
  • Erkenning ABN AMRO Hypotheken Groep

Deze erkenning getuigt van vertrouwen in iValidatie.

Vertrouwen dat is verkregen door het leveren van de gewenste service en kwaliteit gedurende langdurige relaties binnen de bancaire sector en makelaarsbranche.