Vertrouwd

Kwaliteitsgarantie


Vertrouwde Validatie

iValidatie is een vertrouwd validatie-instituut en het is onze verantwoordelijkheid om een taxatierapport te valideren. Dit is een complex proces en vereist een geavanceerd ICT-systeem, hoog opgeleid personeel en vele beveiligde interfaces met andere ICT-systemen. Wij kunnen gedetailleerde informatie verstrekken hoe wij exact te werk gaan, maar u hoeft dit niet te weten. U kunt ons gewoon zien als een "black-box" proces.

Wij hebben veel input voor de black box, zoals het taxatierapport en benodigde, toegevoegde documenten en gegevens. De output van de "black-box" is de kwaliteitsgarantie van iValidatie. De afbeelding die u hierboven ziet is wat u ziet op een gevalideerd taxatierapport met alle bijbehorende informatie.

Het is uw garantie dat onze organisatie aan de strenge eisen van de brancheorganisaties, NHG en hypotheekverstrekkers voldoet. U kunt er zeker van zijn dat alles wat wij doen veilig is, uw gegevens beschermt en fraudepreventie biedt. Wij verzorgen alles en u ontvangt de iValidatie kwaliteitsgarantie.

Aanvragen

Vertrouwd

  • Erkenning NHG
  • Erkenning brancheorganisaties VastgoedPRO, NVM en VBO
  • Erkenning ABN AMRO Hypotheken Groep

Deze erkenning getuigd van vertrouwen in iValidatie.

Vertrouwen dat is verkregen door het leveren van de gewenste service en kwaliteit gedurende langdurige relaties binnen de bancaire sector en makelaarsbranche.