Vertrouwd

Hypotheekverstrekkers


Vertrouwde Validatie

iValidatie is een erkend validatie-instituut voor alle grote hypotheekverstrekkers. Het meest recente nieuws binnen onze organisatie is de erkenning van iValidatie door de ABN AMRO Hypotheken Groep per 01/09/2010.

Wij hebben 7 jaar ervaring in het werken met de grote hypotheekverstrekkers en zij erkennen onze organisatie voor het leveren van hoogwaardige professionele dienstverlening.

De hypotheekverstrekkers zullen waarschijnlijk instemmen met de aanbevelingen van de brancheorganisaties voor de certificeringnorm voor validatie-instituten, maar zullen ook hun eigen specifieke eisen hebben als aanvulling op deze norm.

iValidatie is het gewend om de processen van het ICT-systeem te veranderen aan de hand van de afwijkende eisen van hypotheekverstrekkers. Dit is waarom wij aan hun eisen kunnen voldoen en een gevestigde reputatie hebben in de branche.

Aanvragen

Vertrouwd

  • Erkenning NHG
  • Erkenning brancheorganisaties VastgoedPRO, NVM en VBO
  • Erkenning ABN AMRO Hypotheken Groep

Deze erkenning getuigd van vertrouwen in iValidatie.

Vertrouwen dat is verkregen door het leveren van de gewenste service en kwaliteit gedurende langdurige relaties binnen de bancaire sector en makelaarsbranche.