Vertrouwd

Gegevensbescherming


Vertrouwde Validatie

De bewustwording over de noodzaak van bescherming van persoonsgegevens wordt steeds groter naarmate het gebruik van het internet groeit. Gegevensbescherming is altijd al een belangrijk onderwerp geweest binnen ICT-afdelingen en vooral financiële instellingen, maar het grote publiek en kleinere bedrijven zien nu ook de noodzaak van privacy en strenge controles voor de bescherming van bepaalde gegevens.

Wij hebben vele jaren ervaring met het beschermen van uw gegevens en houden ons altijd aan de geldende wetgeving. Onze verwerking van uw gegevens voldoet dan ook aan de eisen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming, inwerking getreden op 25 mei 2018). Wij brengen dat niveau verder omhoog door het toevoegen van meerdere beveiligingslagen, met een professioneel back-up beleid en plannen in geval van calamiteiten en wij bepaalde gegevens moeten herstellen.

Dit betekent dat niet alleen uw gegevens zijn beveiligd, maar ook dat deze nooit verloren gaan. Wij hebben een centrale database voor ons validatiewerk en tevens uw gegevens bevat en wij garanderen u dat die gegevens veilig en altijd voor u beschikbaar zijn.

Aanvragen

Vertrouwd

  • Erkenning NHG
  • Erkenning brancheorganisaties VastgoedPRO, NVM en VBO
  • Erkenning ABN AMRO Hypotheken Groep

Deze erkenning getuigd van vertrouwen in iValidatie.

Vertrouwen dat is verkregen door het leveren van de gewenste service en kwaliteit gedurende langdurige relaties binnen de bancaire sector en makelaarsbranche.