Vertrouwd

Fraudepreventie


Vertrouwde Validatie

Het aantal fraudezaken in de vastgoedwereld deels als gevolg van valse taxaties is helaas gestegen de afgelopen periode. Wij helpen hypotheekverstrekkers en overheidsinstellingen met het bestrijden van fraude door middel van onze validatieservice en uitgebreide kwaliteitscontrole. iValidatie wordt door diverse hypotheekverstrekkers vereist in de hypotheekofferte om zo hun risico's te verminderen.

Voor de opmaak van een taxatierapport begint de fraudepreventie al in een vroeg stadium. De eerste stap is om de authenticiteit van de taxateurs te waarborgen. Voordat een taxateur een rapport ter validatie kan aanbieden, wordt een uitgebreide screening uitgevoerd. iValidatie werkt hecht samen met de hypotheekverstrekkers door regelmatig informatie te delen om zo van de meest actuele informatie op de hoogte te zijn. De gegevens van de taxateurs worden regelmatig gecontroleerd zodat wij altijd de meest recente documenten in bezit hebben.

Aanvragen

Vertrouwd

  • Erkenning NHG
  • Erkenning brancheorganisaties VastgoedPRO, NVM en VBO
  • Erkenning ABN AMRO Hypotheken Groep

Deze erkenning getuigd van vertrouwen in iValidatie.

Vertrouwen dat is verkregen door het leveren van de gewenste service en kwaliteit gedurende langdurige relaties binnen de bancaire sector en makelaarsbranche.