Technologie

iValidatie technologie


Technologie

Om de hoogste kwaliteitservice aan onze klanten te leveren, realiseerden wij ons dat wij een geavanceerd systeem nodig hadden om ons te helpen onze beloften na te komen.

In 2004 hebben wij de eerste versie van onze Enterprise Resource Management (ERP) applicatie (ICT-systeem). Sindsdien wordt de applicatie voortdurend aangepast en verbeterd om aan de veranderende eisen van de klanten en de markt te kunnen voldoen.

Ons ICT-systeem is met behulp van onze eigen in-house technologieafdeling ontwikkeld hetgeen betekent dat wij in staat zijn snel te reageren op de specifieke eisen van onze klanten.

Het systeem is door middel van internet diensten tevens geïntegreerd met banken en leveranciers. Het systeem is ook met behulp van web diensten geïntegreerd met de banken en leveranciers. De totale integratie van onze systemen helpt ons de beste service levels in onze branche te leveren.

Het ICT-systeem is 100% web-enabled met gebruikmaking van de allernieuwste beveiligingstechnologieën om zowel onze eigen gegevens alsook die van de klant te beschermen.

Door gebruik te maken van de bekende frameworks zoals Microsoft ASP.NET, zijn wij in staat om zeer snel aan alle gebruikers real-time informatie te verstrekken.

De infrastructuur van het ICT-systeem is gebouwd op een corporate niveau, om de stabiliteit en constante beschikbaarheid te waarborgen en 24x7 te garanderen.

Belangrijkste punten:

  • 100% web enabled
  • Real-time informatie
  • Beveiligd
  • Berkeikbaarheid 24x7
  • Corporate niveau IT-infrastructuur
Aanvragen

Centrale database

De centrale database voor taxatierapport kan worden geraadpleegd door hypotheekverstrekkers, organisaties zoals het WEW en hypotheekadviseurs door het gebruik van een unieke code. Alle taxatierapporten worden op onze beveiligde website opgeslagen als PDF-bestanden met Modelwaarde- informatie en afstandsberekeningen weergegeven op Google Maps.

Digitaal proces

Wij kunnen een volledig digitaal taxatieproces leveren. Een volledig digitaal proces betekent dat de doorlooptijden kort zijn, managementrapportages online beschikbaar zijn en de volledige geschiedenis op ieder moment in de toekomst te zien is.

Beveiligd & Betrouwbaar

Het systeem en de verbindingen worden beveiligd door de nieuwste beveiligingstechnologieën. De waarderingen van de modelwaarderapporten worden verzorgd door toonaangevende specialisten in de branche. Onze interne verificatie- en kwaliteitsprocedures zijn erg streng. De combinatie van al deze aspecten maakt onze validatieservice uiterst betrouwbaar.