Privacy


Privacy Statement iValidatie B.V.


iValidatie BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens voor het valideren van taxatierapporten en dat proces zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. iValidatie zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij de validatie van taxatierapporten.

iValidatie verstrekt enkel persoonsgegevens aan derden indien zij op grond van wettelijke bepalingen daartoe verplicht is.

De verwerking van uw persoonsgegevens is door iValidatie BV geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens in Den Haag onder meldingsnummer m1465716 en m1465728.

De website van iValidatie BV bevat links naar andere sites die niet tot het netwerk behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze sites.

De sites van het netwerk gebruiken beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen. De bezoeker kan te allen tijde zelf online zijn gegevens verwijderen.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Statement van iValidatie BV, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens. In geval wijziging van onze Privacy Statement nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

iValidatie B.V. : Van Heuven Goedhartlaan 119, 1181KK Amstelveen : 020 – 3450034 : info@ivalidatie.nl