Organisatie

Over iValidatie


Wie wij zijn

iValidatie is een ervaren en dynamische organisatie, opgericht in 2010. De organisatie is snel uitgegroeid tot een van de grootste dienstverleners in onze branche. Ons team bestaat uit zeer ervaren mensen uit de bank- en onroerendgoedsector. iValidatie is een betrouwbaar validatieinstituut geworden voor de grote Nederlandse en buitenlandse banken, de Stichting Waarborgfonds Eigen Wonen en de makelaardij. Onze uitstekende reputatie in de markt hebben wij te danken aan onze focus op kwaliteit, service en onze transparantie en eerlijkheid.

Wat wij doen

Onze focus is om waarde toe te voegen als onafhankelijk en transparant validatieinstituut bij het valideren van taxatierapporten. Wij streven naar toegevoegde waarde voor alle betrokken partijen in het proces zoals de taxateur en de hypotheekverstrekker, de hypotheekverstrekker en het WEW. In een blijvend veranderende markt bieden wij al deze partijen naast onze core-business hulp bij nieuwe beleidsbepalingen en automatisering van processen.

Wat wij bieden

iValidatie biedt een validatieservice in een volledig beveiligde Internetomgeving. Wij bieden naast de meest gebruiksvriendelijke validatieservice aanvullende diensten voor onze relaties. Door onze relaties hulp te bieden door middel van efficiency en onze doorlooptijden continu te verkorten, kunnen wij uw commerciële slagkracht verder verbeteren.

Waarom iValidatie...?

iValidatie is in staat om in een blijvend veranderende markt in de behoeften van de markt te voorzien en kwaliteit te waarborgen door middel van geavanceerde technologie en hoogwaardige processen en biedt daarnaast een flexibele service aan haar klanten en leveranciers. Wij implementeren de nieuwe validatie en taxatienormen met behulp van automatisering en efficiënte processen, daar waar mogelijk. Dit zorgt ervoor dat men de regelgeving naleeft en de overheadkosten zoveel mogelijk worden beperkt. Wij zijn in staat om onze processen snel en efficiënt aan te passen aan de behoeften van de markt en/of onze relaties. Daarnaast begrijpt ons ervaren personeel, opgeleid binnen de bank en onroerendgoedsector, de behoeften van de hypotheekverstrekkers en het WEW evenals de wensen van de taxateurs.