Hulp

Informatie intermediair


Intermediair Hulp

Als tussenpersoon wordt u geconfronteerd met vergelijkbare problemen als wij, zoals het op de hoogte blijven van de nieuwste regels en voorschriften in de branche. Laat ons u helpen door u via een persoonlijke login tot ons extranet informatie over de laatste regels en wijzigingen te informeren.

Wij kunnen u ook voorzien van een overzicht van erkende taxateurs in een bepaald gebied. Wij kunnen dan het taxatierapport van de taxateur valideren en garanderen dat het door alle grote hypotheekverstrekkers zal worden geaccepteerd.

Als u meerdere medewerkers of zelfs meerdere vestigingen heeft, kunnen wij u eventueel voorzien van een portaal voor uw organisatie met managementrapportages en toegang op verschillende niveaus voor de verschillende functies binnen uw organisatie.

Ons ICT-systeem is de meest geavanceerde applicatie in de branche, maar het kan dat het nog niet voldoen aan uw specifieke wensen. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij zullen proberen het u te bieden. Ons doel is om dit kosteloos voor u te verzorgen.

iValidatie is een uiterst flexibel, ervaren en professionele organisatie met jarenlange kennis in de branche als een van de opgerichte validatie-instituten.

Aanvragen

Veelgestelde vragen

Kunt u mij voorzien van een overzicht van erkende taxateurs?

Ja. Maar u kunt tevens gebruik maken van onze database en zoekmogelijkheden om zelf te zoeken en overzichten te creëren, indien gewenst.

Kunt u het taxatierapport valideren, zodat het geaccepteerd door de hypotheek verstrekker?

Ja. Wij zijn een erkend validatie-instituut door alle grote hypotheekverstrekkers.

Welke opties heb ik met uw applicatie?

Onbeperkt! Wij stappen graag in een lange termijn relatie met u zonder verplichting van uw kant, dus het is in ons belang om uw wensen en behoeften te begrijpen en ons systeem te veranderingen als dat nodig is.