Hulp

Informatie consument


Consument informatie

iValidatie is een van de opgerichte validatie-instituten om te voldoen aan de nieuwe regels voor NHG per 01-01-2010. Hypotheekverstrekkers vragen nu ook voor hypotheken zonder NHG gevalideerde taxatierapporten. Bijvoorbeeld, de ABN AMRO Hypotheek Groep (AAHG) waar ABN AMRO, Florius, MoneYou en MNF Bank onderdeel van zijn, vereisen enkel gevalideerde taxatierapporten. iValidatie is een van slechts 3 erkende validatie-instituten die mag valideren voor de AAHG.

Wij zijn ook gespecialiseerd in de taxatie-industrie en wij hebben meerdere jaren ervaring, een geavanceerd ICT-systeem en een zeer uitgebreid landelijk netwerk van taxateurs, partners en contacten in deze branche. Wij hebben ons nu gespecialiseerd als toegewijd validatie-instituut, maar wij doen dit al jaren een-op-een met de hypotheekverstrekkers.

Als u hulp nodig bij het verkrijgen van een taxatierapport wat vervolgens gevalideerd dient te worden zodat het door uw hypotheek verstrekker wordt geaccepteerd, neem dan contact met ons op en wij zullen u verder helpen. U kunt direct contact met ons opnemen per telefoon op 020 345 00 34 of per mail via info@ivalidatie.nl.

U kunt uiteraard ook onze website nalezen voor nuttige informatie en eventueel zoeken naar een erkende taxateur in uw omgeving. Wij kunnen u zelfs een eigen login tot ons systeem bieden, zodat u meer gedetailleerde informatie kunt vinden. Via uw login bieden wij specifieke informatie aan de hand van uw behoeften en kunt u de status of de geschiedenis van alle validaties die wij hebben voor u gedaan terugvinden.

Het validatie deel in het hypotheekproces is nieuw, ingewikkeld en veranderd voortdurend. Neem alstublieft contact met ons, want wij zijn de specialisten en kunnen u helpen de informatie en diensten die u nodig heeft te vinden.

Aanvragen

Veelgestelde vragen

Hoeveel rekent u mij?

Wij brengen u niets in rekening. Onze kosten worden betaald door de taxateur. U kunt met de taxateur een prijsafspraak maken voor het taxatierapport inclusief validatie.

Hoe vind ik een taxateur?

U kunt gebruik maken van onze zoekfunctie om een erkende taxateur te vinden in uw omgeving. Of u neemt contact met ons op via telefoon of e-mail en wij helpen u te vinden wat u nodig heeft.

Welke garanties heb ik?

U heeft onze kwaliteitsgarantie dat onze validatie wordt aanvaard door alle grote hypotheekverstrekkers. Tevens heeft u de garantie dat wij u zullen helpen met dit ingewikkelde proces indien gewenst.