Hulp

iValidatie Hulp


iValidatie Hulp

iValidatie dient tot in detail te begrijpen hoe het validatieproces werkt. Wij dienen up-to-date te blijven voor wat betreft de eisen van de hypotheekverstrekker en de continu wijzigende regels in het hypothekenproces. Wij verzamelen al deze informatie en verwerken dit in het ICT-systeem en trainen onze medewerkers uiteraard.

Als een validatie-instituut werken wij als een Processing Centre. Wij ontvangen meerdere verzoeken op een dag om taxatierapporten te valideren en verwerken deze zo efficiënt mogelijk. Daarom werken de meeste van onze medewerkers in ons Processing Centre.

Wij denken dat het de beste manier is om iedereen te helpen die om onze dienstverlening vraagt, door een efficiënt proces te bieden, plus goed opgeleid personeel en informatie te delen. Wij leveren veel informatie op onze website, maar bieden nog meer informatie via het extranet dat toegankelijk is via uw login. U kunt samenvattingen in beknopte opsommingen vinden evenals zeer gedetailleerde toelichtingen.

Desalniettemin begrijpen wij ook de behoefte van mensen om contact met ons op te nemen via e-mail of per telefoon. Wanneer u contact met ons opneemt, komt u in contact met onze Helpdesk. Dit is een professioneel, servicegericht team dat beschikbaar is speciaal om u te helpen. Meer informatie over onze Helpdesk kunt u vinden via de link in het linkermenu.

Indien u geen behoefte heeft aan direct contact en u bent op zoek naar nuttige informatie met betrekking tot uw specifieke wensen, selecteert u de juiste link in het linkermenu voor de informatie die u nodig heeft.

Aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat is uw telefoonnummer?

U kunt ons bellen op 020 345 0034

Wat is uw e-mail adres?

Stuur al uw e-mails naar info@ivalidatie.nl

Waar kan ik informatie krijgen, zonder direct contact met u op te nemen?

Neem eerst een kijkje op deze website, hier bieden wij veel algemene informatie. Indien u niet beschikt over een login, kunt u deze hier aanvragen. Via uw login vindt u meer gedetailleerde informatie voor uw specifieke wensen