Flexibel

U kiest uw taxatiesoftware


Flexibel Opties

De definitieve versie van het taxatierapport, dat moet worden gevalideerd, heeft een standaard opmaak en er zijn niet veel verschillen tussen deze rapporten. Er zijn echter nogal wat verschillen in de manier waarop het definitieve taxatierapport kan worden opgemaakt. Sommige taxateurs gebruiken bepaalde taxatiesoftware op hun computer, andere gebruiken online web-applicaties, weer andere gebruiken Microsoft Word-sjablonen of gebruiken alle verschillende methoden. Wij geloven niet dat het gebruik van een specifieke methode voor het opmaken van een taxatierapport opgelegd dient te worden, en zeker niet als u dit geld kost.

Daarom is een van onze belangrijkste flexibele opties om met u te werken het gebruikt van de taxatiesoftware die voor u het makkelijkst is, meestal het programma dat u jaren heeft gebruikt en waarin u geld heeft geïnvesteerd.

Wij accepteren taxatierapporten welke een validatie nodig hebben in ieder gewenst formaat. Tevens zullen wij een eigen web-applicatie ontwikkelen, maar deze hoeft u niet te gebruiken. Wij zijn van mening dat het de meest efficiënte manier van werken is, maar de keuze is aan u. Aan de hand van uw gewenste manier van werken, passen wij onze interne processen aan.

Wij werken momenteel ook met andere taxatiesoftware-organisaties voor het ontwikkelen van interfaces met hun systemen zodat deze naadloos aansluiten op ons systeem.

Aanvragen

iValidatie's definitie van flexibiliteit:

Snel en vakkundig aanpassen aan veranderingen in de taxatiebranche, nieuwe regels, werktijden, het verbeteren van normen, eisen voor hogere kwaliteit, snellere doorlooptijden en uiteenlopende behoeften van onze klanten.