Efficiënt

Efficiënte verwerking


Efficiënt Processing

Het valideren van een taxatierapport is een nieuwe ontwikkeling in het taxatieproces. Deze nieuwe extra stap veroorzaakt een vertraging in de totale tijd die een taxateur nodig heeft voor het produceren van een taxatierapport. Wij streven ernaar om deze overhead te minimaliseren door een gebruikersvriendelijk ICT-systeem voor onze klanten dat tevens als geavanceerd back-office verwerkingssysteem door onze medewerkers wordt gebruikt. Door daar opleidingen en jarenlange ervaring bij de belangrijkste medewerkers bij op te tellen, hebben wij een uiterst efficiënte werkomgeving. Onze kundigheid stelt ons in staat garanties te geven aan onze klanten. Een garantie is dat als u een validatie voor 15:00 uur indient, deze dezelfde dag zal worden gevalideerd.

Ons ICT-systeem heeft de afgelopen jaren aanzienlijke investeringen in tijd en geld gekost om te ontwikkelen. Hoewel de validatiebranche nieuw is, zijn onze ervaring met valideren niet nieuw. Op verzoek van hypotheekverstrekkers voerden wij de afgelopen 5 jaar validaties uit. Wij hebben onze medewerkers getraind en ons ICT-systeem ontwikkeld om aan de eisen te voldoen.

Deze eisen worden nu de standaard. Wij hebben onze ervaring en ICT-systeem overgedragen aan een nieuw bedrijf dat is gespecialiseerd in het valideren van taxatierapporten. Andere bedrijven die niet beschikken over onze kennis en ervaring, werken momenteel aan hun ICT-systemen en kennis. iValidatie heeft alles reeds ingericht, wat betekent dat wij de meest efficiënte validatieverwerking in de branche hebben.

Aanvragen

Belangrijkste punten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Korte omlooptijden (voor 15.00 uur betekent validatie op dezelfde dag)
  • Bereikbaar 24/7
  • Antwoord op al uw vragen
  • Gratis registratie
  • Volledig digitaal proces